Längtar efter en stor dildo – Kan den bli för stor?

Om ni inte är bevandrade i området av dildos kan det vara en kul grej för dig och dina tjejkompisar att ha ett homesexparty. Det är som ett tupperwear fast nu handlar det om sexleksaker istället. Dra ihop tjejgänget, fixa någon bag in box, boka in försäljaren och var beredd på att garva ihjäl dig.

Jag bor i en medelstor svensk stad och en av mina bästa kompisar, Linda, skulle för några år sedan ha ett sexparty. Linda har alltid varit öppen med sex och allt sånt och hon tyckte att det kunde vara en kul grej. Det var tjejer i vår ålder, alltså tjugoårsåldern, men även Lindas mamma och Lindas moster. Det var precis som jag sa innan, glada tjejer, vin och försäljaren Emma som på ett jättebra sätt presenterade allt med glimten i ögat.

Det var allt möjligt som visades, klitorisvibratorer, geishakulor, analplugg, dildos och en del grejer som jag aldrig hade hört talas om innan. Vi skrattade som bara den. Både när vi tog i grejerna och när vi delade historier med varandra. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen men det var det värt.

När vi kom till dildos så fick vi verkligen reda på att de kommer i många olika storlekar. Betydligt större än jag hade föreställt mig. Emma tog fram en riktigt stor och snygg dildo och min första tanke var: ”Va, stor den var!” Då sa Lindas mamma att den var till och med för stor för henne men att hon hade den som var storleken mindre. Med lätt darrande röst och vinosande andedräkt berättade hon hur hon fick orgasm direkt när hon förde in den.

Vi tjöt av skratt! Det var nästan så att taket lyfte.

Kommentera